Προφίλ

Η εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1972 με κύριο σκοπό την έγκυρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κοινού και των τουριστικών επαγγελματιών σχετικά με τον Ελληνικό Τουρισμό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις έντυπες και ηλεκτρονικές τουριστικές εκδόσεις και στην οργάνωση ελληνικών περιπτέρων σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού για την πλήρη προβολή των Ελληνικών Επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ


TOURIST GUIDE OF GREECE
(Έτος Εκδόσεως 1972)
Ετήσια επαγγελματική έκδοση στην Αγγλική γλώσσα για την προβολή των τουριστικών περιοχών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει περιγραφή περιοχών, όλους τους τομείς τουρισμού, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Καταλύμματα, Camping, Παιδικές/Νεανικές/Αθλητικές Κατασκηνώσεις, Πρακτορεία Ταξιδίων/Τουρισμού, Εταιρείες Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων/ Yachts/Αεροσκαφών, Αεροπορικές Εταιρείες, Ναυτιλιακές Εταιρείες, κ.α Εκδίδεται κάθε Φεβρουάριο και κυκλοφορεί στις κυριότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού. Διανέμεται σε συνδρομητές, στους ξένους tour operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και στα πρακτορεία ταξιδιών και στις Υπηρεσίες Οργανισμών Τουρισμού.


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Έτος Εκδόσεως 1997)
Ετήσια έκδοση στην Ελληνική γλώσσα για την προβολή των τουριστικών περιοχών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Κύριος σκοπός του είναι να βοηθήσει τον Έλληνα ιδιώτη να οργανώσει τις διακοπές και τα ταξίδια του στην Ελλάδα.
Περιλαμβάνει πληροφορίες για τουρισμό, ταξίδια, διακοπές, εκδρομές, αξιοθέατα, ξενοδοχεία, διαμερίσματα, τουριστικά θέρετρα, οργανωμένες κατασκηνώσεις, πρακτορεία ταξιδίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, χάρτες και πολλά άλλα. Εκδίδεται κάθε Απρίλιο και κυκλοφορεί σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.
WORLD TOURISM EXHIBITIONS
(Έτος εκδόσεως 1989)
Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος “World Tourism Exhibitions” αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο βοήθημα κάθε τουριστικού επιχειρηματία. Περιλαμβάνει περισσότερα από 500 ενδιαφέροντα διεθνή τουριστικά γεγονότα (Εκθέσεις Τουρισμού, Ναυτικά Σαλόνια, Ετήσια Συνέδρια Τουριστικών Ενώσεων κτλ.) που διεξάγονται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Member of: